واکنش به نظرات دیگران

سید حسن خمینیواکنش متفاوت سیدحسن خمینی به انتقادها از اتباع افغان / تبلیغات بی‌دلیل شکل‌گرفته علیه مهاجران افغانستانی باید خنثی شوند.

سید حسن خمینی:

  • علی‌رغم ممانعت‌هایی که بعضا می‌شود، درب حرم امام همیشه به روی دوستان افغانستانی باز بوده و از این به بعد هم حتما همین طور خواهد بود.
  • تبلیغات بی‌دلیلی علیه مهاجران شکل گرفته است و شاید برگزاری این جلسه در این شرایط، عمدتا برای این بود که بگویم این تبلیغات دروغین است. نقش برادران ما در افغانستان و به خصوص شیعیان افغانستان در طول سال‌های بعد از انقلاب برای مردم ایران نه تنها مخرب نبوده، که بسیار مولد و مثبت بوده است.
  • سید حسن خمینی با اشاره به نقش آفرینی شیعیان افغانستان در ادوار مختلف تاریخ انقلاب اسلامی مانند حضور در لشکر فاطمیون، بر خنثی سازی تبلیغات علیه افغانستانی ها تأکید کرد.

جزئیات بیشتر را در لینک زیر بخوانید:
khabaronline.ir/xmLxb

درود؛
اینکه آیا هجوم این حجم از پناهندگان افغانستانی در راستای امنیت ملی هست یا تبعات منفی زیادی خواهد داشت در جای خود قابل بحث و تامل است؛ هر چند بدون شک هیچ کشوری اینگونه بی محابا مرزهای خود را برای ورود مردم سایر کشورها باز نمی‌کند. ولی این سخن آقای سید حسن خمینی که می‌گوید درب حرم امام برای پذیرش مردم افغانستان باز بوده و خواهد بود یک نوع نگرش ملوک‌الطوایفی است. وقتی مسئولین کشوری حضور مردم افغانستان در کشور را بدون مجوز ممنوع کرده‌اند، اینگونه صحبت توسط آقای حسن خمینی عملا تضعیف دولت مرکزی است و اقدامی ناصواب است.

یادداشت حسین انتظامی درباره کتاب علی لاریجانی: حکمرانی در ایران منسجم نیست / نقد ریشه ای لاریجانی به قانون اساسی

یادداشت حسین انتظامی درباره کتاب «عقل و سکون در حکمرانی» نوشته علی لاریجانی:

  • نویسنده می‌گوید متاسفانه حکمرانی در ایران نه از منظر ساختار حکومت و نه از جهت روابط سایر نهادهای مدنی و مسئولیت آن‌ها در پیشرفت کشور، بر یک مبنای فلسفی منسجم استوار نشده است. قانون اساسی فعلی از هر دو جنبه (مبنای فلسفی و وضوح کافی برای ملت و دولت) رنجور است.
  • مثلاً در اصول مختلف بر عدالت اجتماعی تاکید شده اما مراد از عدالت اجتماعی روشن نیست و جایگاه آن در توسعه ملی مدون نشده؛ گاه تصور بر این بود که با دولتی کردن کارخانجات به عدالت اجتماعی نزدیک‌تر شده‌ایم و گاه رقابت اقتصادی را عنصر اصلی عدالت اجتماعی پنداشتیم و گاه توزیع یارانه را!
  • کسانی که علی لاریجانی را از نزدیک می‌شناسند به ترکیب دانش و تجربه در مدل حکمرانی - مدیریت او واقف‌اند. کمتر مسئولی در جمهوری اسلامی است که سطح و دامنه مدیریتی لاریجانی را تجربه کرده باشد. قابل توجه مسئولان محترمی که کتاب‌هایشان زینت‌بخش کتابخانه‌های دولتی است: کتاب لاریجانی نوشته خودش است!» کتاب «عقل و سکون در حکمرانی» نوشته علی لاریجانی توسط انتشارات دانشگاه تهران در قطع رقعی و ۲۲۶ صفحه منتشر شده است.

متن کامل یادداشت اینجاست: khabaronline.ir/xmLhV

درود؛
جای بسی خوشبختی است که ضرورت اصلاح نظام حکمرانی کشور توسط کسی که سال‌ها در مناصب بالای حکومتی بوده مورد تاکید قرار گرفته است.
قانون اساسی ایران هم از جهت شکلی و هم از لحاظ محتوایی دارای اشکالات اساسی و ساختاری است. قطعا اصلاح قانون اساسی فعلی در راستای همگرایی اجزایی حکومت نیاز مبرم امروز کشور است.

مطالب مرتبط